Selasa, 29 Mei 2012

AKU ADA KAU ADA?#$%^


Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Hihi ..Umi harap kawan2 CHAT dan CERIA selalu .. Umi CHAT aje (^_^). Wahhh tajuk kat atas tu sungguh PANAS .. Tapi jangan salah faham tau .. Ni TAJUK MOVIE je .. Tengok OST rasa mcm BEST sangat .. Tak sabar Umi nak tengok ..


Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*


video


Pengambaran kat KOREA tau!!http://www.emocutez.com Wahhh bertambah2 BERBUNGA hati Umi nak tengok (^_^). Tapi tak tau bila nak tengok uhuk3 ..


Harap kawan2http://www.emocutez.com terhibur dengan VIDEO yang Umi tayangkan nie .. Umi nak buat KERJA pulak .. Baru Umi BW ye .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ...


Psttt .. Dalam kesempatan ini Umi nak tujukan lagu ni buat Keluarga Umi tersayang .. Abah .. Baby .. Tak lupa juga kepada kawan2 Blogger yang tak jemu JENGUK dan komen diblog Umi .. Muahhhh!!!!
Korang Rasa?

21 comments:

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

vclip dah ala2 korean drama.. haha

eva berkata... Reply To This Comment

mek suka lagu tok.. nang mala jak dgr.. mek xsbr juak mok ngga crita tok eyh.. sbb cdak blakon d korea muahahhaa

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@syahirooAhmadHihi best kan ..pasti seronok tengok citer ni kan?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@evaYayyyyyyyyyyyyyyyyy sama laa kita yunk ..kmk pun suka juak aie .. mala jak pasang lagu tok ..sampe kawan kmk gantuk da lagu yang sama dimainkan ..kmk pun c sabar mauk tga cita tok yunk (^_^)

LydSunshine berkata... Reply To This Comment

Tak dpt tgk la umi video tu. Huhu. Video streaming kena block di ofis. Heheh.

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

selamat menonton umie.....
lepas nie byk ler tgk tv...sebab kena berehat selalu.....

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

saya pun sebenarnya kan yunk tak sabar sangat nak tengok filem ni tau.. saya sangat2 minat kat Yana dan Sam..:)
:) lambat pula saya komen aryni.. :)

msredcheesecake berkata... Reply To This Comment

yana n sam tu sungguh comey berdua kan?hhee

aizu's life berkata... Reply To This Comment

alaaa... x dpt tgk or dgr la umi.. Bese la, opis.. smue nk block.. huhu..

thanx gak pd umi yg rjn menjenguk blog aizu yer.. mmuah :)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Yeay begini caranya.Sangat best!

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waa..sempat lagi umi post sebelum wat kerja..huhu..sekarang umi da ada nama baru untuk d mention..baby!! yeah...

muah3..to u too umi... take care...xmo kerja berat2 sgt k..hehe

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

xtgk lagi.xtau biel nak tgk ni..

siap ada dedikasi lagu tu..hihiihi.

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Kmk join kawan ktk juak lah pastok.. Ngantuk.. haha..

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

morning syg! dah ada rasa morning sickness belum? hehehe. BTW, mek ingin nk diat cita tok. tunggu dh kuar dlm astro first, nak purchase lah kelak :P

Juliet_iRa~" berkata... Reply To This Comment

kakak ira kata ok la cte ni..hee..rs nak g tgk juga la..hee

:)

dhiera berkata... Reply To This Comment

umi, kite pun ternanti2 cerita ni taw..

khairul berkata... Reply To This Comment

muah utk Umi juga,,,kirim salam kat cik abang yer

Uncle Lee berkata... Reply To This Comment

Hi, I'm surprised you enjoy this Korean movie. I guess life and love circumstances the same everywhere.
You have fun and keep a song in your heart.
Lee.

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

xdpt tgok video tu..huk2..

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

umi kena banyak berehat layan movie aje di awal kehamilan ni...

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi rest bagusx2 iya...