Rabu, 16 Mei 2012

HONEYMOON PART 3

Mat tengahari semua!!!http://www.emocutez.com  Tak laam lagi masa makan ... Ui ui nyam nyam ... Tak sabar nak MAKAN .. Lol!!Awal da Umi ciap MASAK .. Mesti kawan2 rasa PELIK kan? Honeymoon sempat gi masak haha. Sebenarnya ..Umi dah kat SARAWAK 14hb yang lalu .. chak!

Nak dijadikan citer ..http://www.emocutez.com Umi buat ENTRI step by step .. barulah der cerita .. Tak de laa citer KENTUT je kan? Hahaha .. Anak sape la ni yer?hihi @#$% ..


http://www.emocutez.comSebelum kite gi makan .. Jom ikut Umi zass .. Destinasi pertama UNDERWATER WORLD

*
*


Destinasi PERTAMA ..

 Haiwan yang paling lama Umi PERHATI
MARMOSET... Tomeinya!!! Monyet terkecil didunia ..

 En.Abah suka IKAN

Ni pulak IKAN nak MAKAN Umi hihi ..

 Apa yang Umi tunjuk tu??

 Yeayyyyy.. Akhirnya pat jugak tengok KUDA LAUT LIVE!!!

 Jinaknya ..

 Popper Penguin .. Panjang KENING kawan
Lupa nak tanya RAHSIA kening panjang haha ..

Ikan ni mengendap Umi .. cutenyaaaa ...

 En. Abah tengok OBOR-OBOR .. 


Banyak lagi GAMBAR ...http://www.emocutez.com Tapi tak dapat nak letak semua .. Karang Lambat LOADING uhuk2 .. Mcm2 jenis Haiwan dapat ditemui kat cni .. Besttt ..


Petang karang ..http://www.emocutez.comUmi and En. Abah berangkat pulang .. Kali ni tak naik KAPAL TERBANG .. Kite naik KERETA je yer. Sebelum tu .. Ambik anak2 dan Cucu kat SEKOLAH ASRAMA (Pet Shop) haha. Rindu dah kat diorang (^_^).


http://www.emocutez.comWahduh wahduh .. sudah berkeroncong dong perut ini .. Ngak bisa ditahan .. Makan yuk! Nanti Umi sambung citer lagi yer .. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

14 comments:

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

dearrrr, apsal tak tanya macamana dia boleh panjangkan bulu kening dia sampai macam tu sekali dan kat salon mana dia warnakan kening dia...

sangat2 teringin nak g melancong.. sobsssss

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

marmoset kan kawan baik umi
wakakakaka

*cabut larikkkkkkkkkkkkkkkkk*

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHahahaha amboihhhhhh ... nakalnya ... subor betul kening dia dear .. bercabang hahahaha

hah bagus la tu dear ..amin40x .. mesti dear dapat g melancong nanti amin2 ... pas tu dear singgah la jumpa penguin tu .. tya mcm mana kening dia panjang n berwarna hahaha ..pangg!!

ampun tuanku ..ampun hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOusHahaha amboihhhhh ... nak larik yer ... jap2 ..

1 2 3 ..pruttttttttttttttttt ...kaw2 bau nya hihi

remyhazza berkata... Reply To This Comment

best jenjalan kat underwaterworld......
happy honeymoon lagi......

remyhazza berkata... Reply To This Comment

best jenjalan kat underwaterworld......
happy honeymoon lagi......

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

masak apa tu.mintak sikit.last time aku pegi langkawi tak sempat singgah sini sebb sibuk pegi island hopping. heehehhehe

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Waaaa.. Best2.. Lenkali pergi sama ngn blogger lain gik.. Ingin juak nak pergi sia kelak...

eva berkata... Reply To This Comment

bestt eyhhh.. mek lom gk g cya koh.. aiee deng ktk makin cute lok.. ehheehe

khairul berkata... Reply To This Comment

abg pernah p sana skali masa honeymoon dulu

khairul berkata... Reply To This Comment

abg pernah p sana skali masa honeymoon dulu

hani apandi berkata... Reply To This Comment

macam kat aquaria juak oh.tapi mek sa tok mesti besar gik.ria ada org bsanding dalam kandang penguin hehe

Jue berkata... Reply To This Comment

kiut jak cdak ikan ya ngendap tek..hv fun dear during honeymoon tok! #mode jeles msh on haha

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

Seronoknya tengok ikan...kuda laut tue cute sangat-sangat...