Selasa, 22 Mei 2012

CENDERAHATI LANGKAWI

Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com Wahhh hari nie Umi lambat cikit UPDATE .. Tadi Umi siapkan KERJA dalam masa yang sama Umi berchat gan HONEY CAYANG kat FB. Hahaha .. Al-Maklumlah orang baru der FB hahaha.. Lol!!

Sebenarnya Umi nak citerhttp://www.emocutez.com tentang GALERI PERDANA dan BIRD PARADISE  kat Langkawi .. tapi Umi terlupa GAMBAR2 tu de kat EN.ABAH .. En. Abah dah Travelling .. sob3 .. Jadi nak dibuatkan citer .. Umi citer tentang CENDERAHATI dari Langkawi ...

Jom Ikut Umi zass

*
*
 Cenderahati dari Underwater World

 Cenderhati dari Cable Car

 Ni yang Umi suka (^_^)

 Yang dari Bird Paradise tak sempat digambar ..

 Antara Key chain yang Umi suka ..

 Free Gift dari Kedai (^_^)

Antara cenderahati dibawa balik ..
Part Rokok tu .. En. Abah punye kerja hihi .. Orang pesan


Haa mcm mana?http://www.emocutez.com Teringin tak nak gi LANGKAWI? Best2 .. Mcm2 barang free duty. Tapi Umi and En. Abah borong barang yang tak de di Sarawak. Coklat pun tak beli hahaha.


http://www.emocutez.comBulan 7 pulak .. Insyaallah jika dizinkan .. Umi  and En. Abah pergi ke KUANTAN pulak .. Hihi TIKET FREE ngeh3. Nak tengok ade ape kat sana selain ATTEND W-DAY kakak Umi (^_^) .. yeayy


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata .. Titi .. Brumm .. Brumm ..
Korang Rasa?

20 comments:

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

cuhmey je cenderamata..ada gak org kirim rokok erk..hehehehe...

wah bulan 7 p kuantan...banyak jalan2.. misz domu inshaAllah.. 30 June ke majlis tung kawan kat Kuantan jugak..heheheh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Domu: Cayanggggggggggg ..wahhh blog cuti jugak .. dear kaat seminggu dear bercuti ..best2 ..

Ada sayang ..kat cni rokok sekatun murah dari airpot

alhamdulilah ..umi ucapkan taniah buat kawan dear .. tak lma lgi tu kawan dear tunang (^_^)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

pandai kakak umi tunang lewat kan kan kan...hehehehehee

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

dear comel, cantik sangat la cenderahati2 tu. semua nya ada gambar Umie dan En. Abah yer... honeymoon yang amat bermakna ni.. :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOusHahaha tu la pasai yunk .. die memang menunggu tu cincin langkah bendul hahahaha ..bulan 6 ni kakak umi kahwin hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalTrm kasih dear .. dear ni memang baik gan umi ..sayang dear ketat2!!!

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

wah2 bestnya pegi langkawi..adik yana ada ddk langkawi :) best kan shopping kt sana..nape umi tk borong pinggan mangkuk skali..hihihi

Kathy Tuah berkata... Reply To This Comment

belum berkesempatan gik nak pegi langkawi..huhu..

eva berkata... Reply To This Comment

wahh!! suka nok gamba dalam kck ya eyhhh.. mek dr kecik suka ngga benda ya.. goncang2 mek then terbang2 lah benda puteh ya kedak snow haha

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Umi :: hikhikhik.. ... itu kan dah tandanya sahabat.. biarpun jauh dan tak pernah jumpa cuma sekadar di alam maya, tapi saya suka kawan dengan Umi.. comelllll sangat2.... nah gula2...

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Waahh bestnya ada cenderahati mcm tu.Boleh lah umi abadikan kenangan bersama en.abah ye.hehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

byknye cenderahati sis umi!

sis umi buatlah twiiter...

remyhazza berkata... Reply To This Comment

agak2nya dlm byk2 cenderamata tu... ada tak utk abg remy.... he3......
takde la.... langkawi abg remy pi tiap2 tahun...... nanti oct pi lagi....

Coffee Girl berkata... Reply To This Comment

wah honeymoon! best eh! best eh!

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

wawawa... Bestlah umi..pasni jalan2 lagi...huhu...
Nway..time abah xda ni jaga diri tau..suka la tgk sourvenir honeymoon umi...bestnyerrrr... Teringat time asya ke sana..huhu... Mesti bnyak budget umi habis kat gambar kan..tapi xpalah,.cuz sekali je kan..tiada yg kedua kan..hehehe

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Mok juak keychain ya Umi.. haha.. Guro jak.. Nway, nang best2 jak barang diembak balit dari Langkawi..

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

dear, saya dah sent alamat saya kat email tu k... :) thanx dear.. sayang Umie ketat2 juga.. :)

Che Rosliza Che mat berkata... Reply To This Comment

banyaknya cederahati....kat kuantan pun best jugak hihihi...

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

ni cenderahati untuk diri sendiri eh..utk kitrg mana..mana...haha..gurau je umie.

bualn 7 gi kuantan. melencong jap gi KL. hihihihi

dhiera berkata... Reply To This Comment

akak umi yg bertunang hari tu punye wedding ke? aik, biar betul umi baru ada FB. meh meh. add kite. ngee