Isnin, 20 Februari 2012

CUCU BARUKU .. MARU AND LOLA

Mat pagi semua !!!http://www.emocutez.com Wahhh hari SELASA suda .. Aippp apa yang ko merepek ni JANG? Hari ISNIN laa .. Hari yang buat badan Umi LIAT nak BANGUN. Rasanya nak kena REBUS Umi ni .. ye la .. kan badan LIAT? pangg!!!. Ada bakat nak masuk TANJUNG RAMBUTAN nampak?dush3 ..


Hari ni Umi nak pi tau yang Umihttp://www.emocutez.com dah der CUCU baru!! Aishhhh .. hari tu sebenarnya Mama MOMORU beranak .. Tapi baru cikalang saye pi tahu. Dulu CUCU PERTAMA lahir pada 03.10.2011 .. CUCU KEDUA pulak .. 03.02.2012 .. Pandai anak MAMA cari Tarikh yer .. betul2 holiaw!!


Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
 MARU and LOLA
Waktu ni baru 1 MINGGU ..

 Alahai MARU .. Tido terngangga .. 
Mcm NENEKNYA .. Opsss!! hihi

BLACKY and MICHI jadi PAK GUARD hihi
Sama bulu tu .. KLON

Baru 2 minggu lebih ..
MARU dah OBES .. Lola tak nampak MATA hihi ..

 MICHI dah beso panjang pun nak meyusu lagi hihi

Momoru .. Ibu yang penuh kasih sayang (^_^)


Haa apa mcm2 Gebu tak?http://www.emocutez.com Dua ekor je kali ni ... Alhamdulilah .. Mudahan lepas ni KAMI SEKELUARGA murah REZEKI ... Amin. Jadi keseluruhan keluarga Umi ni jumlahnya 13 orang termasuk Rabit2 ..  Umi dan En. Abah. Leh buat pasukan BOLA ni. Ngeh2


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Majulah Menternak untuk NEGARA .. Kita 1 Malaysia!! .. berbilang kaum dan spesis haiwan hihi .. 
Korang Rasa?

15 comments:

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

comelnya anak kucing tu..rasa nak picit2 je... >_<

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yana: Cute kan dia ... nak kiss2 ja kan dear :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

hahahahahaha

maru tido mcm umi rupanya...kantoiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

hihi..kacak ehh..baru lahir dh pandai tdo tlentang ohhh..haha..

atIEsAyAnGkAmU berkata... Reply To This Comment

amboi igtkan cucu org td...
cucu miawwww rupenyer...hek3..

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

ahahaha.. Kita 1 Malaysia!berbilang kaum dan spesis haiwan!!?? apa ke lucu awak nye statement ni umi..

suka nye tgk diorg tdo..comel ah... wrraaar!

tembam nye maru,. alahai.. umi tau x? asya ++takut dengan kucing hitam.. time taip ni sambil tengok lola..adui..meremang bulu roma.. teruk kan asya ni?? hehhee~

Jue berkata... Reply To This Comment

wah cute aih!!sa mok picit2 lbh2 gik time nya tido!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Honey: Hihi .. baru tau ..cucu siapa ni ..laaaaaaaaaaaaaaa bila tengok honey ..umi lupa la nak anta email .. begong umi ni hihi


Eyana: Ya la koh yunk .. tido terlentang ..ne ndak boroi gilak dah hihi


Atles : Hihi umi memang mcm tu dear :)


Asya : Hahaha nakalnya dear ni ..tak pe, tak semua orang dapat pegang kucing ..ada yang takut ada yang seram nak pegang ..tak pe dear ..janji dear suke tgok binatang hihi :)



Jue: Auk dear ..rasa mau kiss pun ada juak owh :)

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

selamat menajdi nenek yer...

hehehe..cuhmey je jadi nenek.. moga2.. nanti jadi nenek betul22 dengn incik abah jadi atoknya..hehehe

ka-ii berkata... Reply To This Comment

waa comelnye kucing tu..

AmirFX berkata... Reply To This Comment

So fluffy! Mintak leh sik?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu:Amin2 .. umi pun teringin nak jadi nenek hihi.. cucu kedua umi ni memang cute miutt


Kaii: Trm kasih ..comel mcm neneknya ..pangg!!


Amir: Hahahaha ..c mau cmau hahaha

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

saba jak la si michi tu.

maru ngan lola gebu gebas.. tgk ko bela kucing comel comel ni aku rasa cam nak bela jugak. susah tak umie.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi maru dah obes ..jalan pun bergegar hahaha .. umm ar nak jaga tak susah ..

asal selalu grooming .. bagi makanan secukupnya serta medical check up dah cukup ..

dan yang penting pasir untuk cdak uk uk .. barulah aman dunia hihi ..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt mlm sis umi!lameeeeeeeeeeeeeeenye tk dtg blog umie ni,sorrilah umi kite saket mata lagi..terima kasih utk sllu singgah blog dan tinggal msej..uchi hargai sgt2..mmg sis umie mmg kwn bloger terbaek uchi..ohsemmm..^-*

psst,aritu kelmrin dulux3..cuhi ade mintaq almt ..sis umi xbagi plak...xpelah...apepun cucu2 umie comel2 dan gebu babas owh.....mcm nenek umie jugak...hihihi opss...jgn marahx2..nnti kena jual...lalalalarrrrrrrrrrrrrri...