Ahad, 19 Februari 2012

DEKO DOOR GIFT

Mat pagi semua ..http://www.emocutez.com Harap kawan2 CHAT selalu .. Umi? CHAT aje .. makin NAIK badan ni .. Naik 2 KILO .. Makin CHAT SEJAHTERA Umi hahaha ..  Asyik nak makan je .. entah laa OTAK ni asyik fikir MAKAN  je .. lebih2 lagi bila gi USHA BLOG bang REMY hihi .. Dasar perut DINOSAUR hihi .. Toi eh?


Hah .. hari ni ..http://www.emocutez.com Umi nak kongsikan bersama IDEA tentang DECO kotak .. Tak laa kotak tu nampak KOSONG je kan .. Harap IDEA Umi ni dapat membantu B2B kat luar sana .. bukan je B2B .. Bapak2 Ibu2 sekalian yang nak bagi DOOR GIFT pun leh try IDEA ni .. ngeh2


Silakan TUAN HAMBE ..http://www.emocutez.com Ikut hambe zass

*
*
*
 Beli kotak untuk DOOR GIFT ..


 Kotak yang KOSONG dan Door gift


 Tadaaa ..
Hasilnya ..Gunakan barangan KITAR SEMULA ..
Fikir dahulu sebelum buang hihi ..


Salah satu DEKO kesukaan Umi hihi ..


Beli tahun lepas .. Nak tahu kat mana?
Layarilah INANICRAFT .. Pasti berbaloi-baloi (^_^)
Mcm AGEN PROMOSI pulak hihi


Haa lepas ni nak buat apa pulak yer?http://www.emocutez.com Tak habis2 gan DIY .. Jiwa masih semangat hihi .. Haa 2 3 4 5 6 7 kucing berlari ..asyik citer hal2 nak DIY je kan .. JEMU jugak Umi .. Pangg!! 

Esok2 kita TUKAR SELERA pulak yer ..http://www.emocutez.com Kalau Nasi kerabu .. Ulam jantung Peparu PISANG nak tak kawan2? pangg!! @#$% Start la mengarut suda .. Hihi ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com CINDER TAK RELA nak tido sudaa .. Tata ..Titi .. Prutttt pruttt .. Jangan ditahan nanti bawak penyakit hihihi (^_^).




رَبَّنَا ءَاتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا
Robbanaa aatinaa minladunka rohmataw wahayya lanaa min amrinaa rosyada
“Wahai Tuhan kami berikanlah rahmat kepada kami dari sisi-Mu dan sempurnakanlah bagi kami petunjuk yang lurus dalam urusan kami (ini)”. (Q.S. Al-kahfi : 10)

Korang Rasa?

23 comments:

remyhazza berkata... Reply To This Comment

cantik biler kita guna semula brg2 lama... kalau kena dgn gaya... lagi nampak exclusive !

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang remy: Hihi betul tu bang ..umi sokong 110% hihi. umi baru start berjinak2 dlm dunia kitar semula ni .. kalau kena dengan tanggan org kreatif mesti cantik kan bang? :)

khairul berkata... Reply To This Comment

kreatif umi..abg bangga

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

apa nak busan nya umi?tak busan lah..lagi bnyak posting DIY lagi best..berkembang sket idea2 kreatif asya..ahaha..

tahniah2..pasni leh jadi blogger serba boleh.. umi GO green..umi DIY n umi agen promote2...hehe

hanabunga berkata... Reply To This Comment

walaaahh cantik2!!!kreatif betul umi eh!suka2 ! :)

umi nak kahwen dah eh? ehem2.jom gosip kat blog hana =.=

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Trm kasih bang ..abng pun kreatif jugak ..kreatif hal kereta hihi


Asya: Hahahaha .. trm kasih :) kalau asya tengok b2b tu diy ..mcm2 ada ..umi cikit je nak diy .. insyallah akalu ade lagi nak diy umi share kat cni ye :)


Hana: Aaaa blm lagi syg ..nak tunang dulu ..amboihhh ..nak bergosip yer?nakal la hana ni hihi

TiraPengemis berkata... Reply To This Comment

sgt comey...

Jue berkata... Reply To This Comment

Wah xcited ku nanga diy tok oi. Nang puas hati abis la mun molah drkpun kan!

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

Umi... nampak semakin dekat tarikh umi nak bertunang..sangat kreatif umi yer.. akalu umi tggal kat kwsan umah misz domu..nak je terjah..hehehhe...

tapi jauh..kena naek belon dulu..hehehe..t upload tau gmbr tunang..gembira untuk umi...

aminn..semoga berjalan lancar

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

err.. kretif ! tpi bolat tak suke buat mnde2 gini.. hihi,ase mcm remeh jee.. aiyokk.. (@_@)

org yg buat deko cm ni mmg tabik spring! sbb rajin,bkn senang nk buat.. fuuuuu..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Tira pengemis: Trm kasih dear .. comel mcm umi tak? pangg!!!


Jue: Yah .. kitak ya clamak gik dear .. mesti agik kacak sebab kitak kreatif pun urang ..chayo2! untuk jue :)


Mizs Domu: Trm kasih dear ..umi pun doakan yang terbaik untuk dear ..amin2 :)Nanti Umi upload untuk dear ye ..kalau dear dekat gan umah umi ..mesti dear kena usung umi hihihi :)


Cekbolat: Hihi nakal cekblat ni ..hah nanti mana tau, turn cekbolat ..entah2 dear diy jugak ..haa ..jeng2 :)

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

ohhhsemmmm umi!!! simpan utk kmk cgek..hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hahaha ..oraid bebeh ..ne alamat yang kmk mintak ya yunk?

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

auk..guna recycle & go green dear..tema tahun 2012.chaiyuk2!!

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

haihh.. umi kentut busuk la..hikhik..

#umi..cantiklah door gift tuh.. nnt siswi kawin... umi buat tau.. tp lmbat lg la..hihi.

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

denk, baru mek buka comment kat blog kmk..hihi..mintak email ktk..mun berik kat public lak ada org pos kat kmk pusak ktk..hihihi...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Chu: Hihi betul kata kitak yunk .. kitar semula best .. umi pun gunakan kain lebihan bungga yang tak dipakai hihi


Cinta siswi: Hahahaha nakal la dear ni ..kalau umi nak deco dr sarawak parai umi ..kalau buat tag tu ok lagi ..nak bagi idea pun leh jugak ..chak!


Eyana: Hihi cpa yunk ..kak tok kmk anta email kmk ar .. hahaha ..mun pos pusak ya cpa ..jgn kentut kmk jak dipos kat kitak hihi ..pangg!!

eva berkata... Reply To This Comment

nang kreatif ktk sayang.. best! kmk jak tok xkreafif ilak.. ahhaha suka entri tok.. apa2 share jak.. mek suka ngga. coz mcm sweet jak. ehhe

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Umi, mek dh email..hihi lak check k ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata... Reply To This Comment

lepas ni deco bersama umi..hehe :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Trm kasih yunk .. kitak mun ada masa pun leh juak jadi kreatif ..lamak2 lak mkin kreatif sebab gan budak2 kat tadika ya :)Umahhhh


Eyana: Ok dear ...lak kmk gecheck owh :)


Saiazuan: Hihi ..trm kasih .. nak deko ape pulak yer ..pangg!!!

ka-ii berkata... Reply To This Comment

umi. suka kotak butterfly tu. mahai x?

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

door gift utk apa tu umie. wedding ko ke.