Selasa, 14 Februari 2012

TRAVELLING

Mat petang semua!!! http://www.emocutez.com CHAT tak? Umi CHAT aje .. Ni baru balik dari SITE. Penat giler rasanya .. Tapi Tak sanggup rasanya nak tinggalkan BLOG BERSAWANG hihi .. Umi tak mau hilang STATUS Blog Tegar bukan BERTEGAR ar hihi.

Hari ni .. Umi pergi sekolah rendah .. http://www.emocutez.com Fokuskan kepada kanak2 bawah 10 tahun. Sekolah Pendalaman Dua. Buat PROMOSI KESIHATAN cikit .. Jalan mcm biasa Jalan Sawit dan Balak .. Goyang kali ni lebih mengalahkan goyang INUL .. Dah mcm GEMPA BUMI lam FORD huhu ..

Wahhh berleter sudah Umi .. http://www.emocutez.comJom ikut Umi zass

*
*
*
 Ada gaya mcm cikgu tak? Hihi
Budak2 nak balik sudah ..

 Sempat lagi bergambar ..
Budak2 PRASEKOLAH ..

Adam and da GENG Berbincang ..

 Apa yang pelik kat gambar ni?
Budak ni ..
 sarungkan tangan dengan STOKING KAKI hihi ..
Kat belakang tu mcm rambut OPRAH jer laa ..

Pemandangan AWAL PAGI ..
Sejuk mata memandang ..

Esok pergi site lagi ..http://www.emocutez.com sampailah hari JUMAAT .. Yahoo!!!! Haaa nak buat BW dulu .. Lama dah tak KENTUT kat blog Korang ni hahahaha .. Pangg!! Tata .. Titi .. Brumm .. Brumm ..
Korang Rasa?

12 comments:

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

hehehe..cuhmey je lawat site skulah kan..umi ngan bdak skulah cam xd beza gak..hehehe.. grau je dear

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

Umi!!!! Chak!! rindu mek ngan ktk...oiiii best ehhh g travelling jumpa miak sekolah...kacak ktk mi, kedak profesorr dh tok..hihi..

sejuk tempat ya ohhh...best2, well jaga kesihatan k..lak share story byk2 gik..

sgguh ohsemmmm!!! hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Domu:Hahaha amboiiii ..mcm bapak umi cakap je ..berdiri gan budak sekolah sama paras hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Eyana ...chak! Hahahah malas mau pakai contact lense ..ya kmk make cermin mata jak ..

lama ehhh c loyar gan kitak :) Kitak pun jaga dirik bait2 ar ..umahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Rindok ehh ada cikgu kesihatan datang ke sekolah.. Sekolah kmk dolok cikgu gigi jak datang... Sik best da jak.. Mesti ada sidaknya mok cabut gigi nemiak... haha.. :D

eva berkata... Reply To This Comment

wahhh! besttt ngn miak oww. hhheheeh
yahh mek bok ingat.. muka ktk kedak IZARA!! tauk x sapa.. nok dalam crita vanilla coklat.. sama cute eh!! ehhehe

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

haha.. umi2.. xkentut kt blog siswi pun..hehe..

remyhazza berkata... Reply To This Comment

wah... untung ler umi... hari2 dapat goyang inul......he3

dhiera berkata... Reply To This Comment

umi pun macam comel-comel je bila dgn dorang~ hehee

hanabunga berkata... Reply To This Comment

umiiiii!!!lamanya tak jenguk blog umi niii auwww rindu!!best tak budak2 tu?mcm happnening gila ja hana tgk :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata... Reply To This Comment

huhu lama x kentut kat blog ni gak.. huhu

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Wawawa...blh ada 2nd profesion umi nih..hehehe...asya pun rasa macam da lama x singgah sini..ok..now asya ada kat airport..tnggu masa nak boarding....

Umi..asya tak sure sama da slh baca ke trlepas baca ke..or apa2 je lah... Ke mana umi travel tu? Miri.. Ke sibu ke..hehe