Rabu, 8 Februari 2012

AMBIK SAMPLE NAJIS

Mat pagi semua ..http://www.emocutez.com Gah buat pe tu? Mesti korang gah bz buat KERJA kan hihi .. Haa sakitnya BAHU Umi nie .. Baru tadi Umi ambik Injeksen HEPATITIS .. Dah ler tak suke JARUM .. Kalau jarum PENITI tu lain citer laa hihi. 

Bulan 3 nanti Umi ambik SECOND DOSE ..http://www.emocutez.com Mcm tu la kalau jadi Kuku, Taik Mata, Telinga Jabatan KESIHATAN huhu .. Ramai yang REQUEST enjek kat Pungung .. sebab rasa sakit tak terasa . 

Kalau Umi?http://www.emocutez.com  Kang  tak pasal2 NURSE tu pengsan .. Kena ANGIN PUS PUS umi .. Keluar mcm JACK ASS hahaha!!! Jgn ..jgn tak IMAGINE (Ade yang tak makan pas nie haha) Ishk ishk ishk ..

Haa ni nak dibuat kan CERITA laa kan ..http://www.emocutez.comCi citer ..ci citer .. Hari tu Umi main2 tentang NAJIS  kan? hahaha. Kali nie .. Umi jalan2 cari NAJIS .. Kali ni betui-betui HO LIAW .. Dush-dush !!!

*
*
*


 Barang-barang yang diperlukan adalah;
Bagi mengambil SAMPEL najis hihi ..

 SELENITE F .. Media untuk sampel

Yang ni tiada kena mengena .. 
Antara yang hidup mahupun PARAI(mati)
Bekas injeksen Umi tadi ..

Umi sat lagi gi TRAVELING .. Follow up kes PARATYPHOIDhttp://www.emocutez.com .. 3 kali ambik sampel NAJIS .. Hah ambik kau hihi .. Kali ni korang nak tengok GAMBOR yang REAL tak?? Pang!! ..


Hah!!
Bukan yang ini tau ..


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

13 comments:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

morning Umi~~ sejuk hari nie, tempat eyana hujan lebatt..best ohhh...hati2 ambek 'sampel' jgn tsalah ambik dh lah ye..hihi..nnt Chemong gelak smpai ngigau..kekekeke ;P

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

wah... siap ambik sample najis yee... umi nak buat ujikaji ke atau nak rasa???? haaa3x

kainBuruk berkata... Reply To This Comment

sejahtera;
sinipun hujan jugak..nak buat apa ujikaji benda najis2 ni umi?

dhiera berkata... Reply To This Comment

kite sudah~ hehe.. sekarang ni plan nak inject HPV plak. huhu

eva berkata... Reply To This Comment

hohoho.. kmk pun mok injeksen hepatitis.. dah kenak cek d lab.. disarankan mesti injek.. uwaaa mek takut jarumm eyhh

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata... Reply To This Comment

uiks, najis real.. huhu msti umi dah x geli ngan semua ni dah kan :)

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

wa... jarum.. takutnya..umi cam slumber jer... kalau misz domu duk umah je..xnak keje yg kena suntik jer..hehehe

umi nie.. tak geli ke ngan najis? hebat la.. misz domu karang ada yang muntah lak...

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Memang lenguh tangan lepas kena injeksen kan..

Najis tu cool! heheh

*lupa nak puji header Umie CUN lah! ;D

cinta siswi berkata... Reply To This Comment

ekk..hehe.. nsib baik siswi ckgu.. :P

budak penjara berkata... Reply To This Comment

besar giler sampel haha

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

memang sabar jer lah.....baca blog orang nakal ni tau.... sempat lagi dia menyelit gambar2 yang tak berapa nak lari topik..hehe~

uww..confirmlah saya tak boleh lawan bab2 nama penyakit2,kimia2 or ubat2 dengan umi kan..mesti umi lagi arif.. so lepas ni..asya serahkan pada yang pakar jer ah... lalalala~

umi..jaga kesihatan k.. kalau rasa lengguh2 ke sakit2 badan ke..bawak2 lah berehat... hari love2 da nak dekat..sila take a good care of urself k... :) astalavista bebeh..

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Ewwwww... Gelik ehhhsss... :p

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

eeeuuwwwww...najis apa tu mo diambil jadi sample.