Selasa, 1 Januari 2013

LAMA TAK BERSUA

http://www.emocutez.com Mat pagi semua!! Mcm mana dengan sambutan TAHUN BARU malam tadi? Umi dan En.Abah duduk Umah je ... Sempat keluar makan ..Nak jalan2 tengok orang ramai tak pat ..sebab HUJAN hihi ..


Apapun ..Umi yakin sambutanhttp://www.emocutez.com TAHUN BARU kawan2 mesti BEST .. Haa nak dibuatkan citer .. Pada hari JUMAAT yang lepas .. Keluarga MERTUA Umi datang ke rumah (^_^). Singgah sebentar sebelum meneruskan perjalanan ke BINTULU ..

http://www.emocutez.com Mcm biasa .. Umi akan BERPERANG didapur dan En. Abah akan menjadi PAKCIK CLEANER haha. Rumah Umi kan ada MEOW .. Mesti di MOP selalu .. Kalau tak banyak la kesan TAPAK KAKI yang cumill tu kat LANTAI (^_~)).

Jom ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*

 Tomyam sayur (^_^)

 Ayam masak KICAP

 Salad Buah-buahan

 Cupcakes yang dibuat oleh Mak n adik Ipar Umi (^_^)

Hadiah baby yang pertama .. selain pat duit. Ada 2 dah yayyy ..
Yang rabbit ni simpan kat Umah ..Yang Bear tinggal kat kampung


Petang nie .. Insyallah ..http://www.emocutez.com Keluarga MERTUA Umi akan singgah di rumah .. Dapat laaa jalan2 sama2 nanti hihi.  Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi .. Brumm Brumm
Korang Rasa?

6 comments:

khairul hassan berkata... Reply To This Comment

mai sikit cupcakes tu sikit hehe

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

Seronak bila tgk keluarga bahagia cam umie nie..... sweet aje life....
dan paling sweet ..tilam rabbit tu...
comel sangat....

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah tilam dia ada dua la.. wah wah wah... rezeki baby nampaknya... (^_^)
selamat tahun baru 2013 dear.. (^_^)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah terliur lah sis umi!!!

selamat tahun baru jugak tuk sis umi dan family..

oh iye uchi akan cuba buat nota2 tu sblm tidur pastu cukup sbln nk baca balik ape perkara yg telah terjadi samaada (+)ve dan (-)ve..

ct kektus berkata... Reply To This Comment

tak ada apa yg special di tahun baru. sama je. duduk rumah luangkan masa dgn mak abah je. :)

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

wah..bestnya jadi baby umi..dapat tilam lagi..hehehe.. misz domu duk umah je new year smbil kemas2 apa yg patut..hehehe