Isnin, 7 Januari 2013

3 MINGGU LEBIH LAGI 

http://www.emocutez.com Mat petang semua!! Harap kawan2 semua CHAT selalu .. Mcm mana keadaan tempat kediaman kawan2 .. Sekarang nie dah start HUJAN tak berhenti2 .. Harap tak BANJIR .. Tempat Umi so far masih dalam keadaan TERKAWAL ..


Huhuhuhu .. Dalam http://www.emocutez.com 3 MINGGU lebih lagi Umi akan bersalin ..Terasa dap dip dup getaran JANTUNG Umi hek2. Cepatkan masa berlalu? .. Walaupun rasa GEMENTAR .. dalam masa yang sama, tak sabar nak tengok SI JUNIOR nie tengok DUNIA (^_^).


http://www.emocutez.com Moga BABY CHAT dan segalanya berjalan dengan LANCAR .. Amin2 

*
*
*

Rupa BABY 36 minggu
Alolo comelnya BABY nie bergulung dlm perut IBUNYA (^_^)


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata ..Titi .. Brumm Brumm ... Adoyai, barang nak gi HOSPITAL lom packing lagi uhuk3 .. larikkkkkkkkkkkkkk
Korang Rasa?

3 comments:

Fiza Rahman berkata... Reply To This Comment

Wah...tak lama lagi dah tu umi. Good luck yer. SEmoga semuanya berjalan dgn lancar dan di permudahkan olehNYA.

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

pejam celik pejam celik....kejab jer masa tu umie...
remy doakan umie dan baby baik2 saja.....

eVa berkata... Reply To This Comment

Aie xlamak gikkkkkk... InsyaAllah akan selamat oke.. Happy mek eyhhh mok tgk bby ktk.. Mesti cuteeeeeee