Rabu, 2 Januari 2013

 SET PENYUSUAN SAMPAI DAA

Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Dah SARAPAN? Umi baru je sarapan tadi .. Haa termegah2 naik tangga OPIS .. PENATNYA mcm berlari 4x400 meter jer haha. Hari ni Umi nak tunaikan permintaan salah seorang Blogger Mommy to be nie .. Mommy Hot ZUREA .. Zurea nak tahu Umi pilih set PENYUSUAN mcm mana .. meh Umi kongsikan bersama (^_^).


http://www.emocutez.com Sebenarnya Barangan Penyusuan nie Umi dapat pada TENGAHARI ISNIN tadi .. Baru nak REVIEW kan. SERONOK juga rasanya setelah hampir 2 minggu Umi tunggu hek2. Dah siap TRY TEST .. Best jugak (^_^)


Jom ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*


Tadaa .. Kotak yang diterima dari Peekaboo.com

Ada 3 item semuanya (^_^)
Semuanya dari Brand Tommee Tippee

Set Breastpump Elektrik .. 
Free gift 1 botol susu .. 2 storage untuk EBM .. 6 breast pad
Dan yang lain umi tak tau nak sebut hahaha.



Barang2 untuk sterile botol2 penyusuan ..
Free gift .. 4 botol .. Penyepit dan berus Botol (^_^)

 Yang ni pulak Untuk warmerkan Susu dalam botol (^_^)

 Umi dapat waranty selama 1 tahun

Dapat stiker dan beg dari Peekaboo 
Leh lekat kat kereta nie ..yay!!



Umi harap Umi dapat BF Babyhttp://www.emocutez.com sehingga 6 bulan .. Dan kalau boleh sehingga 2 tahun pun Umi nak ..  mcm KILANG TENUSU pulak haha. Insyaallah .. Dah lama pasang niat nie (^_^). Moga-moga menjadi .. Amin2.


http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

4 comments:

Fiza Rahman berkata... Reply To This Comment

Wah...suma brand tomee tipee.

Bagus, dah pasang niat nak BF baby. Semoga berjaya ☺☺

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah wah wah.. memang terbaik la... banyak dapat free gift juga la... (^_^)
nak juga nak juga... heheheheh.. Haiqal breastfeed dengan saya sampai umur 7 bulan jer..lepas tu dah tak nak dah.. sedih sangat...hehehehehe

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

elok tu umie...susu ibu adalah yg terbaik.......

dhiera berkata... Reply To This Comment

brand ni selalu dgr atau ternampak tapi jarang dgr org beli. ramai beli medela~ nanti umi dah pakai buat review taw seng ke x guna? murah x harga dia? waranti berapa tahun?