Khamis, 3 Januari 2013

AKHIRNYA ... NYAM NYAM

Mat petang semua!!http://www.emocutez.com Haaa agak PANAS jugak hari nie .. Umi baru je balik check BABY ... Alhamdulilah .. so far so good (Mcm iklan je) .. cuma ada sedikit KEKELIRUAN .. Dimana DIAMETER kepala baby Umi ada kecik sedikit .. Lilitan die ok .. Harap tak de apa2 .. Amin2.


http://www.emocutez.com Dalam masa 2 minggu lagi Umi jumpa PAKAR lagi  .. Esok pergi MCH lagi .. waaa banyaknya TEMU JANJI .. Dah nak dekat bersalin ni memang banyak nak kena CHECK huhu ...


Aishhh ..http://www.emocutez.com Melelat pulak .. Umi nak citer .. setelah berkurun2 lamanya .. Akhirnya dapat gak Umi makan DONUT COKLAT hahahaha .. Hari tu masa jalan2 .. En.Abah belikan .. GULA Umi kan high2 ..tu En.Abah tak bagi (~_~).


Sebelum BABY nie lahir ..http://www.emocutez.com kena TUNAIKAN HASRAT .. Kang meliur BABY nie karang ...

*
*
*
 Nyam nyam ..

 Jom kite INTAI-INTAI

 Donut dah sejuk .. makan sejuk2 best dari panas2 
Pelik kan Umi?

Aishhh ..sape yang gigit nie?
Ada TIKUS HITAM yang gigit nie ..



http://www.emocutez.com Rasanya mcm nak lagi laa sob2 ..Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..

Korang Rasa?

6 comments:

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum dear, rindu dear sangat2 , apa khabar? sihat? baby camner? sihat? heee


Donat big apple memang lembut dan sedap, 1 pcs RM2.50...huhu

teringin nye nak makan lagi... :)

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

he3....sebut pasal donut...remy ada cerita...cousin remy yg sorang tu hantu donut....... sewaktu mak dia mengandung...teringin sangat nak mkn donut...tapi tak dapat...last2 baby keluar sampai dah darjah dua skrg nie....
setiap kali berjalan mesti donut dia nak beli dulu...pembawakan sampai besar....he3..tapi nak umpan tinggalkan dia pun senang jugak...ckp jer nak beli donut...terus dia tak ikut......

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

takpe2 umi..merasa gak baby umi makan tu..kang ikut rasa binasa..ikut hati mati..huwahuwa..jadi ikut doktor sihat..hehehe

D Yatie berkata... Reply To This Comment

aku suka big apple juak ms preg...n of course white choc nestum yang sntiasa jd pilihan...hihihi...

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

wah wah wah.. nak juga nak juga... ni yang membuatkan saya nak call husband suruh beli ni.. tapi sayangnya mana ada kat labuan ni... sob2.... nak nangis la... macamana ni.. :(

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

baby ngidam ke mama ? haha