Khamis, 10 Januari 2013

MARI MEMASAK 


http://www.emocutez.com Haha .. Hari nie Umi tak der KERJA lain .. Nak POST ape pun tak tau .. Jom Kite CUCI MATA

*
*

Nasi Goreng Kampung ..

 Sayur campur dan Isi Ketam

Ayam Paprik ..

Dan RAHSIANYA ..Maggie secukup rasa (^_^)


http://www.emocutez.com Disebabkan adanya Kuasa MAGGIE secukup rasa ini .. Masakkan menjadi MUDAH dan CEPAT ..Sesuai buat IBU-IBU yang tengah sarat mengandung yang BERPERANG didapur hek3 .. Mcm AGEN jer Umi nie ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

5 comments:

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

mak aih..byknya umie masak. xnak jemput I ke rumah ke..hahahaha..

ps:masa nak ambik pix kapal terbang tu kene laju laju nnt kene halau jugak.ni pose express la ni. hahaha..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Haha .. amboihhh dear ni .. walaupun dear pose express ..tapi tetap nampak steady je tau ..umi hari tu siap kena marah pak guard ..ai ai yaiiii

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi..apa khbar dearrrr..sorry lama xsinggah..busy sikit..

waaahhh.. masakan first class bgi org mengandung.. terima kasih kepada incik maggi..heheh

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

dah tahu rahsianya.... secukup rasa....... he3

khairul hassan berkata... Reply To This Comment

sedap gak tu Umi