Selasa, 20 November 2012

YIP PIEEEEEE!!! STOKING DA SAMPAI DA (^_^)


Salam hari SELASA semuahttp://www.emocutez.com .. Mcm mana perjalanan hari SABTU dan AHAD ni tadi? mesti mcm2 aktiviti dapat dibuat kan? Umi pulak BEREHAT .. Lama da tak berehat lama2 di HUJUNG MINGGU (^_^).


http://www.emocutez.com Tanpa membuang masa .. umi nak pi tau yang STOKING yang Umi tempah tu da sampai JUMAAT lepas!! SERONOKNYA dalam hati .. SEMUANYA comel2 belaka ..makin tak sabar nak PAKAIKAN untuk Junior Umi Abah nanti .. Moga berjalan lancar hendaknya ..AMIN40X.


Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*
 Comelkan? Rm23 untuk 4 pasang .. Betul2 HOLIAW (^_^)

 Ni pulak stoking monday-sunday Rm25 semuanya
Dua2 item ni ada kat Wanada Kidswear ..

Haa ni pulak Umi beli kat Nurkids Babywear
Harga satu Rm5-7 .. dapat diskaun Rm4.50 .. bestkan?
5 pasang untuk 0-6 month .. 3 pasang untuk 6-2years (^_^)


http://www.emocutez.com Mcm mana kawan2 ... Sesuai untuk diberikan kepada Ahli Keluarga yang ada BABY kecik dan RAKAN2 yang baru menimang cahaya mata .. Harga Pun berpatutan ..


Haa dah lambat nie ..http://www.emocutez.com nak gi MEETING jap .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Jaga Diri semua (^_^).
Korang Rasa?

9 comments:

Aleeya Atinza Saaid berkata... Reply To This Comment

tgk brg2 baby neh..rase tak saba jew nk ada baby balik hahaha comella item2 ni umi...

Dylla Abas berkata... Reply To This Comment

oh no..sgt comel ok >_<

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aleeya: Hihi betul tu dear ..barang baby memang mengugat mata (^_^)...


Dylla: Hihi memang comel dear hihi

fiza berkata... Reply To This Comment

Rambang mata klo shopping barang2 baby nih.

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

wah... makin banyak barangan persiapan baby...

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

wahhhh!!!! rasa cam dah complete semuanya........ rajin umie google benda2 camtu...leh jadi panduan utk semua...rege pun tak mahal sangat......

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

wahh..hebatnya umi bershopping.. xsbr nak tgok bby umi..mesti cuhmey..

Mon MonaLea berkata... Reply To This Comment

kamek pun ada meli stoking monday-sunday ya.nang cute..

puan.mila berkata... Reply To This Comment

comel la stoking tu..dh la murah..eee geram! umi tak share link ke?