Khamis, 22 November 2012

JENGUK BABY KAWAN


Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Hari nie dah hari KHAMIS .. cepat sungguh masa berlalu kan? Umi pulak dah masuk 28 minggu (^_^) .. Tinggal berbelas minggu lagi nak BERSALIN hihi .. 2 3 Hari nie rasa tak CHAT sangat .. sebab Demam DURIAN melanda ..hihi


Haa pada hari ISNIN yang lepas http://www.emocutez.com..umi dan En.Abah melawat ISTERI RAKAN yang baru bersalin .. Baru BERPELUANG menjenguk setelah berbulan tak JUMPA .. Hihi .. 

*
*
*
 Penah tengok tak? Hihi Umi bagi kat Baby Kawan
Hari tu bagi Baju ...tak lengkap kalau tak da stoking ..

 Tak tau nak bawak apa hihi 

 Baby Aniq buat muka terkejut hihi (^_^)
Comelkan baby Aniq ni ..baru 2 bulan (~_^)

Hihi .. Baby Aniq and dady to be (^_^)


http://www.emocutez.com Bestnya gedung BABY ni .. Tak TAKUT dan Tak MENANGIS tengok orang .. Umi pulak masih KAKU pegang BABY .. Tak mcm En. Abah hihi. Pegang Baby Kucing pandai la Umi .. kui kui kui .. Nak kena PRAKTIS ni .. Apa kata Umi dukung En.Abah bila balik umah nanti?(Mcm WWF) @#$%^!!! Gurau je yer  ....


Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Jaga diri tau ..chak!
Korang Rasa?

10 comments:

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

bulat mata baby anif...... kena belajar umie...... dah boleh praktical tu.....cara2 nak pegang baby.....he3.en abah pun dah ada tokoh ayah mithali tu.....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang remy: Hihi a a bang ..nak kena belajar ni .. harap lepas ni tak kekok lagi ..

aduh bang ..dari hari tu nak masuk blog abang ..tapi ada malware ..

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

xpe,masa ada masa nak praktis lagi umi..hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Saila: Hihi betul tu dear ..muah2!!!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hehe..apa khabar bakal ibu sis umi?

ala jgn risau sis umi,nnti dah dpt baby mesti reti nk "gedung" baby ler...


ps:-sis umi,movie aku,dia dan tong sampah tu best,baek umi jgn tgk skrg sbb,klu dah tgk sure tak cukup sekali nk tgk...hehehe

Zurae berkata... Reply To This Comment

comelnya budak tu...
Awak pun dah boleh praktis dah...
sekejap je... tup tup pegang anak sendiri laks hehehe...
Saya pun tengah berdebar menanti saat itu..

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

umi prektis angkat bulat pun bolehh . kompem boleh !

ngahahaha.

khairul berkata... Reply To This Comment

cik abg x sabar dh tu

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

ayat yang last nak dukung incik abah tu..misz domu ase sngt2 kelakr..aduii.. umi nie.. hehehe.. apa pun..t umi dah ada ank sndiri..umi akan bljar dgn sndiri jugak..heheh

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Waaaaa bulatnya mata baby tu.... Comellllll