Khamis, 1 November 2012

BARUT DAN TUNKU BABY

Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Macam mana hari nie? Harap kawan2 semuanya CHAT dan GEMBIRA .. Sejuknya hari ni .. Dua tiga hari nie asyik HUJAN je .. Alhamdulilah .. SEJUK cikit rasanya (^_^). Jimat ELEKTRIK hihi.


Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*

Alhamdulilah barang sampai selepas 3 hari (^_^)

 Ini ialah Tunku Baby .. dalamnya ada Herba .. 
Umi lupa namanya 

 Barut Baby bercorak dan bertali ..
Kat luar kartun .. dlm nya Cotton putih .. Tak nampak kotor hihi

Kalau kawan2 berminat .. Bolehlah pergi ke FB
Baby Need Shop .. Perkhidmatan pun bagus (^_^)


http://www.emocutez.com Pasti kat luar sana tahu apa kegunaan BARUT dan TUNKU BABY nie .. Tapi jangan terkejut kalau ada yang TAK TAHU hihi. Contoh Umi yang terdekat ialah EN.ABAH .. Tak pe, mungkin sebab En. Abah tak pernah tengok ..


Mcm Umi .. time kecik2 dulu ..http://www.emocutez.com selalu tolong MAK barutkan adik .. yang kini sudah membesar bagaikan JUNIOR. Tujuan BARUT nie adalah untuk mengelakkan perut BABY dimasuki angin@kembung perut .. TUNKU pulak membantu BABY untuk PU PU(Berak) dengan jayanya (^_^). Hip hip hurayy!!


http://www.emocutez.com Haa ada faham? kalau nak tau lebih lanjut lagi .. silalah tanya dengan EN. GOOGLE yang BAIK HATI (^_^). Barut dan Tunku dah ada ..Pas nie apa lagi yer? hrmmm ..


Sehinggahttp://www.emocutez.com bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi Brumm Brumm
Korang Rasa?

12 comments:

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

wahhh,barut upin ipin? comelnyaaaaa.. skrg barut dh cantik2..dulu putih kosong je.. :))

Bie berkata... Reply To This Comment

b pun baru tau ada tunku untuk baby,,,

betul kata cik saila,, barut perut tu cmel2

ciK LyndaWawa berkata... Reply To This Comment

comelnye baraang2 baby....=]

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah barut tu comel sbb ade katun upin -ipin...

ps:-sis umi ape kabor?

Yousof berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah kami ok je dekat sini..


Waah baru tau pasal tunku bayi yang comel tu.. Mesti teruja tunggu kehadiran orang baru kan.. ;)

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

comel plak nana tengok..dulu2 xde pon barut camtuh..huhu

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

haha barut tu tahu . tapi pestime nengokk barutt bercorak upin ipin dan tunku yg comel !

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

comelnya barut.. gambar katun gitu.. upin ipin lagi.. hehehehehe.. dah shopping barangan baby dengan jayanya ya.. hikhikhik

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

comelnya barut.. gambar katun gitu.. upin ipin lagi.. hehehehehe.. dah shopping barangan baby dengan jayanya ya.. hikhikhik

khairul berkata... Reply To This Comment

dekat penang pon slalu hujan ...smlm balik kerja dlm hujan !

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

cuhmeynya umi barut tu.. umi skrg dah berjinak2 dengan online nie.. misz domu dah stop..dulu addicted sngt..hehe

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

comel nyer tungku tu....... memang comel.....