Selasa, 13 November 2012

YAYY .. ROMPERS DAH SAMPAI


Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Mcm mana hari nie? Seronoknya kawan2 semua .. Hari nie CUTI kan? Tapi kat SARAWAK .. Tak CUTI pun .. Sob3 .. Hihi tak pe la tu .. nanti hari KHAMIS kita CUTI sama2 yer (^_^).


http://www.emocutez.com Sejak akhir2 nie Umi jarang de kat OPIS .. Sebab banyak KES Penyakit sekarang .. Pagi kejap je kat Opis dan PETANG pulak kadang2 tak nampak BATANG IDUNG Umi .. Bukan NGULAR tau .. Tapi Kerja jadi PENYIASAT jap.


Oh ye .. panjang beno Umi melaluthttp://www.emocutez.com .. Haa seperti yang umi janjikan. Tadaa!! ROMPERS BABY Junior Umi Abah dah sampai semalam .. Jom kita Zass

*
*
 Sampai kat Opis .. Ade barang kat MEJA
Hip hip hurayy!!

 Umi beli Boy n Girl .. 3 Month (Tapi besarnya mcm Newborn je)
 Sebab tak tahu nak beli mcm mana haha
Rm 27 sepaket .. Untuk semua usia

 5 Pasang Baju Boy

5 Pasang Girl 
Tak pe ni .. Boy n Girl boleh pakai nie .. @$%^
Silalah Terjah di FB AiS Baby & KiDs OnLine ShOp

http://www.emocutez.com Banyak2 Penjual yang menjual barangan ON9 yang Umi beli .. Umi rasa .. Sis yang jual ROMPERS ni yang paling PEMURAH and BAIK HATI .. Selain dapat beli ROMPERS yang murah .. Kos penghantaran yang sis ni perlu ambik die kasi HALAL je kat Umi .. REZEKI BABY (^_^).

Sangat2 rasa TERHARUhttp://www.emocutez.com .. Haa kawan2 jangan pulak mintak FREE Penghantaran pulak kat die .. Haru Umi karang hihi.


http://www.emocutez.com Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..


Korang Rasa?

9 comments:

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi..benda first dtg kat otak misz domu.. kembar ke..? hehehe.. boy and gurl beli..musykil ni..hehehe..tapi untunglah penghntran percuma..kalau misz domu beli online..tak sah kalau tak tambah rm10..hehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Miss Domu kon: Hahaha amboihhh dear ni ..kembar pulak da die fikir ..ni haa umi n en.abah ni tak pasti ..baby ni boy ke girl ..jadi umi buat keputusan ambik dua2 jenis hahaha .. belum sempat nak shopping barang baby ...on9 je la krj nya haha

betul tu dear ..kos penghantaran selalunya ada ..umi pulak tak de hihihi ..rezeki

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

chop2... umi dah dpt baby ke..??

aduh rs mcm xde la lama sgt x dtg blog ni.. hmmm.. lupa deh...

btw. congrat umi.. :D

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

haha..... comel nye semua design tu...... jeles uncle remy tengok....!!!!!
mcm nak dpt kembar jer.......

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Comelnyaa semua baju2! Pandai umi pilih boleh pakai utk boy and girl hihi

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

cantik2 semuanye dear..comel je nengok :)

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

rompers haiqal dulu sangat2 banyak... sekejap jer dia pakai sebab membesar dengan jayanya.. takmuat.. hehheeheheh.. lepas ni nak beli lagi sikit je la..

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

nk tengokk umii dengan perutt beshaqqq . pelissss :(

mct comel .

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

cute! kaya dgn romper lah bby tak lah yunk...hikss. mek insya'allah bulan 12, akan ke sri aman.

celebrate new year dgn dillah kat cya. mun dillah x gi OPS la. lak kita dating ah ah...hehe