Isnin, 6 Ogos 2012

TERIMA KASIH ABAH (^_^)

Mat petang semua!!!http://www.emocutez.com Lamanya tak UPDATE!!! RINDUNYA nak BW tau .. Lamanya tak singgah kat BLOG kawan2 (^_^). Hari ni barulah umi tak BZ .. Sejak dua menjak ni .. banyak KES yang nak di HANDLE ditambah  lagi KESIHATAN merundum .. Penyebab UTAMA tak Update BLOG hihi.


http://www.emocutez.comSelama 3 bulan USIA kandungan Umi .. EN.ABAH banyak membantu Umi dalam menguruskan KERJA2 RUMAH .. Tak pernah sedikit pun MENGELUH .. Kadang2 Umi rasa SEDIH pulak tengok EN.ABAH buat kerja .. sob2.

Terima kasih En. Abahhttp://www.emocutez.com kerana banyak bersabar dengan KARENAH umi selama nie .. Terima kasih kerana menjadi SUAMI yang baik kepada Umi juga (^_^)!!.

*
*

Khas buat En. Abah (^_^)
Dan rakan2 yang melayari BLOG Umi ..


Minggu nie Umihttp://www.emocutez.com pergi check lagi kat MCH .. Kena pantau 3 kali berturut2 dah Umi .. Semuanya disebabkan Umi asyik turun berat badan .. Doc suspek Umi kena ... K_ _ _ _ _  G  M_ _ _ S (Haa sila TEKA). Harap2 tak +ve lepas check KHAMIS ni .. sob3.


Rindunyaaaaaa kat BLOG!!http://www.emocutez.com Mcm mana dengan PUASA kawan2? Lama tak singgah .. Pas ni NAK BW laa .. Selamat berpuasa dan Berbuka bagi semua UMAT ISLAM didunia .. (^_^).




Korang Rasa?

13 comments:

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

hai umi! harap2 umi dgn baby sihat2 k..dh lama xnmpk umi update blog..huhu..cepat2 sihat cergas k!

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

rindu nyer kat umie......
dan juga en abah yg setia menemani.....

semoga umie terus sihat, dipermudahkan segala urusan dan kehidupan..... amin

khairul berkata... Reply To This Comment

hubby mesti fhm kan ...jg mengidam yg bukan2 yer Umii

Cikgu Ma berkata... Reply To This Comment

moga kandunagn sihat..dan umi pun sehat =)

eva berkata... Reply To This Comment

patut tak sunyik jak ktk dear.. aie duhal.. tedah lok ktk.. dgr kata doktor k.. rajin tyk nasihat ngn doktor.. jga mena2.. n cgek jgn stress k dear.. mok sentiasa happy dear.. muaxx!

bella luna berkata... Reply To This Comment

patut la lama tak nampak umi,. umi jgn hard work sgt k and jaga kesihatan ,. emm, tak dpt teka apa,.anyway, hopefully just suspect and nothing is serious,. umi jgn nakal2 k and selamat berpuasa gak kat umi and mr.abah:)

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umiiii... rindu kat umi.. misz domu ada jenguk tapi umi xupdate..xpe..asalakn umi dan baby sihat.. tq incik abah jaga umi.. lagipun mesti incik abah faham..wife dia kan tengah mengndung.. apa pun moga umi xpostive untk kencg manis tu..kurg kan gula dalam makanan..tambhkan manis dalm senyuman..

hanabunga berkata... Reply To This Comment

umiii michiuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
lamanyaaa xdgar ceritaaaaa!!!!
Kandungan umi besar mana dah?nampak dak lagi? hee jaga kesihatan tau. byk2 minum air masak :) xoxo

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

alahai rindunya dengan umi si mak buyung ni.. heheheheh.. (^_^)
lama tak baca celoteh dear.. semoga sihat2 hendaknya yer..

r-5 berkata... Reply To This Comment

wah semoga anak ummi comel macam abah die.. eh ke macam ummi die.. ayyyooyo kencing manis? biasalah tu gestational diabetes ni selalu berlku kat ibu2 mengandung. so insya'Allah tak ada apa2 :)

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

jgn risaukan kami kawan2x blog tapi umi kena risaukan diri umi dan anak dalam kandungan.... kami semua sentiasa ceria di samping umi....

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

baik en abah.

semoga semuanya selamat ye umie..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

best lagu ni...

untuk dia (hey)untuk dia (hey)untuk dia (hey)untuk dia (hey)...