Jumaat, 20 Julai 2012

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK



Selamat pagi semua!!! Dah sarapan?http://www.emocutez.com Mcm mana hari nie? Umi harap kawan2 semua CHAT dan CERIA selalu .. 


http://www.emocutez.comAlhamdulilah .. kita semua diberi PELUANG sekali lagi untuk bertemu dengan BULAN yang MULIA ini. Tahun nie merupakan TAHUN pertama Umi menyambut RAMADHAN bersama SUAMI. Seronoknya rasa ..


Selalunya memang sambut BERSAMAhttp://www.emocutez.com .. Time becinta dan ada BATASNYA .. Tapi tahun nie lebih BERMAKNA!! Ada SUAMI .. Berbadan dua dan tak lupa juga ... sambut bersama kedua-dua buah KELUARGA .. Amin ..


http://www.emocutez.comDalam kesempatan ini .. Umi nak ucapakan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN kepada Umat Islam. Semoga Bulan Ramadhan ini kita mendapat Meperbaiki Diri .. Keberkatan .. Rahmat serta Keampunan dari ALLAH S.W.T .. Amin.



Korang Rasa?

17 comments:

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

salam ramadhan dari remy utk umie dan juga en abah!!!!!
baby jugak......

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Remy: Alhamdulilah ..terima kasih bang remy ..umi pun nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan kepada bang remy seisi keluarga ..amin2

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

Salam ramadhan juga buat Umi dan juga suami serta baby.. (^_^)
semoga kita mendapat rahmat dariNya..
dan selamat menjalani ibadah puasa juga dear (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Riena: Alhamdulilah ..Terima kasih cayanggggggggggggggggg ... Moga2 begitulah dear (^_^).. Amin2 ..

Umi ucapkan semoga ramadhan tahun ini kita semua mendapat rahmat dari NYA ..Amin2

Salam ramdhan buat dear sekeluarga ..yayyyy

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

salam ramadhan tuk sis umi sekeluarga iya (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Uchi ... terima kasih kerna singgah ..umi hairan kenapa umi tak dapat pergi ke blog uchi hrmm ..

apapun ..umi ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada uchi seisi keluarga ..moga kita kita tabah dan sabar dlm menjalani ibadah puasa (^_^)

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

Selamat menjalani ibdah puasa dari kami sekeluarga....
Maafkan salah silap kami.....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Kazman n sis sue: Alhamdulilah ..selamat menjalani ibadah puasa juga buat bang kaz serta seisi keluarga ..amin2 ..

umi n en.abah pun begitu juga ..amin (^_^)

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

Selamat menyambut bulan puasa.. wah..umi dah merasa yer nikmat kahwin..itulah antaranya... dapat berbuka,sahur sama2 kan.. apa pun.. banyakkan minum air tau..jangan lupa baby dalam perut umi..hehehe

thanks for komen umi kat misz domu tu.. sangt bermakna.. :)

Mon MonaLea berkata... Reply To This Comment

selamat berpuasa buat kitak dari kamek n suami

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Miss Domu: Selamat menyambut bulan ramadahna juga dear ..muah2!!

Betul tu dear .. umi snagat2 sokong dengan apa yang dear kata ..dapat bersahur ..berbuka bersama2 ..best (^_^).

Sama2 sayang .. sayang miss domu (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mon Monalea: Trm kasih dear ..umi pun doakan begitu juga buat dear ..

selamat menyambut bulan puasa buat ktk seisi keluarga (^_^)

khairul berkata... Reply To This Comment

salam Ramadhan dr abg utk Umi dan cik abg yer..jaga baby baik2 yer

si robot comel berkata... Reply To This Comment

selamat berpuasa :)

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Berbadan dua sudah ya? Tahniahhh!!! hihihihi

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

salam ramdhan umi... :)

ciK LyndaWawa berkata... Reply To This Comment

selamat berposa umi......