Selasa, 14 Ogos 2012

TILAM BABY

Mat pagi semua!!http://www.emocutez.com Waa Umi baru ciap kerja (^_^) .. Alhamdulilah tak der KES hari ni .. Jadi Urusan Pejabat harus diselesaikan .. Yeayy!! Sebelum tu kita BERBLOG dulu ye ..


http://www.emocutez.comPetang semalam .. Umi bukak FB .. Bukak sekejap2 je .. Last2 ternampak satu BENDA .. COMEL nyerrrr!! Tahap SAKAI da Umi .. Kalau beli satu ni mesti BEST. Maklum laa semalam kan Hari MASYUSK sedunia hihi. Pay Day!!


Sebelum tu tanyahttp://www.emocutez.com En. Abah dulu .. En.Abah OK aje .. Wahhhh!!! Apa lagi bersinar2 MATA Umi. Umi beli TILAM .. Nanti En.Abah beli benda lain pulak hihi .. Tapi pas tu Umi terfikir .. Hrmm .. Sebelum beli, apa kata Umi pergi MALL dulu .. Mana tau der jumpa yang Comel lagi kan?


http://www.emocutez.comKita harus BIJAK memilih .. Nanti tak yah beli BANYAK kali kan? Umi and En.Abah belum START beli apa2 lagi .. Jadi umi rasa beli TILAM BABY sebagai permulaan .. Apa mcm? Orang beli BAJU ..Umi beli TILAM ... Huahhh!!!

*
*
 Comel kan?#$%^&*@!!

Disebabkan tak tau Baby Umi Lelaki@Perempuan
En.Abah pilih warna OREN .. OREN pun COMEL ..Yay


Kalau ada sesiapa nak belihttp://www.emocutez.com TILAM COMEL GILERRRR nie .. silalah pergi ke FB DANIAL SHOP .. Ada jual kat situ .. Harganya RM70 termasuk Post .. Post laju digunakan (^_~). Nak bagi keluarga sendiri yg der baby boleh .. Nak bagi kat Kawan baru der baby pun boleh .. Nak guna sendiri pun boleh .. Rasanya Punggung je muat kot .. hihi.


http://www.emocutez.comSehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm brumm ..
Korang Rasa?

26 comments:

Dila Abdullah berkata... Reply To This Comment

serius... comel yerr... nak link please... nak sambar jugak tok baby kita...

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

sakai.. hehehehehe.. rupanya orang sarawak tau ya perkataan tu.. hehehehe..
comelnya tilam tu dear... rasa mo beli utk anak kedua ni la.. hehehehe..
Morningsickness sebab saya dah ada isi juga.. heheheh. haiqal bakal dapat adik.. due date saya bulan 3 tahun depan.. (^_^)

Cik Saila berkata... Reply To This Comment

alahai comelnyaaaa..xsabar nak pregnant jgk lah mcm ni..hehehe..yup,kaler oren kaler selamat kan..kebetulan oren pun cantik gilak :))

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Dila AbdullahWahhh best ni .. umi tak tau Danial shop ni ada blog ke tak ..umi tengok kat fb ..nama fb dia BabyLicious ..kalau tak jumpa tekan danial shop ye

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHihi a a dear ..umi selalu guna perkataan tu hahahahha ..

wahhh bulan 3 dear due ..sama gan kakak umi la ni .. muah2!! bestnya ada kawan yang sama preggy ni .. nak link ni dear?dear pergi ke Babylicious atau pergi ke danial shop kat fb ..ada kat situ (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalHihi a a dear ..umi selalu guna perkataan tu hahahahha ..

wahhh bulan 3 dear due ..sama gan kakak umi la ni .. muah2!! bestnya ada kawan yang sama preggy ni .. nak link ni dear?dear pergi ke Babylicious atau pergi ke danial shop kat fb ..ada kat situ (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Cik SailaHihi tak lama lagi tu dear ..pasti akan ada jugak baby .. haa tapi dear boleh jugak pergi ke fb danial ni (^_^)

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

UMIE..... cantiknyer...sweet pulak abg remy tgk......kalau ada saiz besar, mau abg remy beli satu...leh guling2 depan tv....he3

tirahzairi berkata... Reply To This Comment

comel..suka

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

hehehehehe.. sama ek.. umi due bulan berapa?
dah ada kawan dah preggy juga.. (^_^)
nanti nak g terjah la.. nak beli utk bakal baby dan haiqal juga..

si robot comel berkata... Reply To This Comment

comel comel ni,plus harga berpatutan juga,

azizah :) berkata... Reply To This Comment

comeynya sis..rambang mata tgk brg2 baby kan..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Remy hazzaHihi amboihhh bang remy ni ..nak guling2 kat tilam bbay yer ..tapi kalau dapat umi pun nak hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@tirahzairiTrm kasih dear (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalWahhh bagus la mcm tu dear ..mesti comel baby kita tdo kat cni kan?

umi due bulan 2 dear .. kat klinik swasta kate 10/2 ..kat mch kate 2/2 ..tak tau yang mana satu nanti yang betul hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@si robot comelMemang coeml dear ..betul2 .. kalau dapat free 1 lagi best kan hahaha ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@azizah :)Umi pun rambang mata dear.. seronok kan tengok barang baby (~_~)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

umiiiii!Comelnye..awak apa kabar?Hrp sihat2 je lah.da nk raya ni..bj ibu buyung tu da ada ke?Hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Asyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lamanya tak jumpa asya ..umi selalu masuk blog asya ..tapi asyik tak dapat ..asya dah tukar alamat ke?

Hihi baju mak buyong belum beli lagi ..perut belum besar lagi la cayang hihihi

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Reply To This Comment

uiii..comel la dearrr :)

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

eee...cute li jak tilam bby ya. nak nak skodeng lok eh. ney tauk ada yg berkenan di hati. hehe

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

eee...cute li jak tilam bby ya. nak nak skodeng lok eh. ney tauk ada yg berkenan di hati. hehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

woah dah beli tilam tuk bakal baby ke sis umi...bagusx2..prepare awl2 kan...


khairul berkata... Reply To This Comment

comelnya ..anak abg mesti suka ni

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

mcm kenal jek..

wakakakakakaka

Miss uCu berkata... Reply To This Comment

comelnya oren ya:)