Jumaat, 10 Ogos 2012

CHAT SUDAH (^_^)

Mat pagi semua!!! Mcm manahttp://www.emocutez.com PUASA hari ni? Tak lama lagi nak RAYA!! Wahhh senangnya dlm hati .. Lamanya tak CUTI (^_~). Alhamdulilah .. 2 3 hari ni Umi semakin CHAT .. Kandungan dah masuk 3 bulan lebih .. Morning Sickness pun dah beransur hilang .. Hip hip hurayyy!!!


http://www.emocutez.comSemalam Umi pergi MCH check kandungan .. Semuanya ok. Denyutan JANTUNG BABY pun mcm KUDA Umi dengar haha. Berat BABY dah 100 gm .. Panjangnya 15 cm .. pat2 tengok PEMBARIS.Masih kecik lagi hihi. Umi pun masih SLIM ngeh3.


Tapi sayangnya tak der GAMBAR ..http://www.emocutez.com Tak pe, tunggu Umi jadi MENTERI dulu ye huah3!!Memang diorang GOV tak de sediakan gambar PRINT. Tunggu 20 minggu lagi Umi gi SCAN kat Klinik swasta yer ..


http://www.emocutez.comMinggu depan dah nak RAYA .. Jadi mcm mana dengan PERSIAPAN? Mesti minggu ni jadi MINGGU TERAKHIR kan? wahhh BESTNYA!!!!! Umi ni belum buat apa2 lagi .. Minggu depan baru bertukus lumus cari apa yang patut ..


Rasa-rasanya ciap tak TEMPAHAN sebelum RAYA yer?
Hihi (^_^) ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com.. Tata ..Titi .. Prutttttttttttt prutttttttttttttt .. jgn mare tau.
Korang Rasa?

5 comments:

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

hai umie..wah bahagia nya dia dah ada baby,doakan aku pulak cepat dpt baby ni pas raya..>.<

kemain kitty tu kan..nak siapkan tempahan raya.

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

mula2 macam tak percaya Umi update blog.. heheheheh.. dapat juga baca entry dari blog ni lagi.. alhamdulillah morning sickness Umi dah semakin hilang tapi saya ni adui merasa la lagi morning sickness tu.. arggghhh malas rasanya.. huhuhu..

persiapan raya tu belum banyak lagi.. sabtu ahad ni baru nak shopping raya terutama utk anak..

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

lega bila dengar umie dah kembali sihat dan ceria..... syukur...
bolehler buat persiapan raya ...
semoga semuanyanya perfect nanti.....

selamat berpuasa umie.....

khairul berkata... Reply To This Comment

abg harap semua persiapan Umi berjalan lancar..enjoy raya thn ni kan

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

umm baju raya sya sda siap awl2 lah sis umi be4 pose...(^_^)