Khamis, 5 Julai 2012

TOMMEE TIPPIEE

Mat pagi semua!!!http://www.emocutez.com Hari ni baru Umi berkesempatan nak UPDATE BLOG hihi .. Selalu SKIP kan Umi?hihi. Umi baru jer siapkan KERJA .. Sekarang ni nak bermanja-manja pulak gan BLOG pulak .. Hip hip HURAYYYY!!!


http://www.emocutez.comHari ni Umi nak citer pasal TOMMEE TIPPIEE .. Umi tau mesti ramai kawan2 kat Luar sana tau ni Jenama apa kan? Ni lah jenama BOTOL SUSU hihi .. Dah lama sudah Umi pasang angan2 nak BELI. Hah sekarang dah der BABY .. Apa lagi makin berkobar2 la Umi hihi (^_^).


Tak sabar rasanya nak http://www.emocutez.comBELI barangan BABY .. Mommy to be ni sangat2 la TERUJA haha. Tapi tak leh beli dulu .. Dah dekat2 bulan 5 nanti barulah Umi and En. Abah START beli .. yayyyy!!


Jom Ikut Umi zasshttp://www.emocutez.com

*
*
 Comelnya BOTOL nie!!! .. Mcm2 warna ada ..
BPA Free (^_^) 

 Twin Bottle Insulated Carrier

 Mix Storage Pots

Electric Breast Pump
Air susu Ibu adalah paling berkhiasat untuk Bayi anda ..
Jangan Bazirkan (^_^). Ianya boleh disimpan dan dipanaskan semula.




Semuanya COMEI2!!!http://www.emocutez.com Jadi .. kepada Mommy to be .. Marilah kita bersama2 buat TABUNG untuk BABY (^_^).  Harap segalanya berjalan dengan lancar .. Amin2. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

23 comments:

msredcheesecake berkata... Reply To This Comment

TAK PERNAH DENGAR PLAK... MESTI MAHAL KAN? ELOK KE?

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

walaupun takde baby lagi tp mmg yana suka sgt botol ni sejak dr dulu..klu p kedai baby msti belek2 pegang, nak beli tkde baby lg. ada kaler pink..oh comel sgt..

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

wahhh... dah nak buat persiapan ye umi.... bagus2x...

wahhh... cantik wall blog baru ni....

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

umi darling.. anak sya adalah pengguna setia tommee tippee ni.. botol dia yang besar dah ada, yang kecil dah ada.. Insulated carrier dia pun dah ada.. tempat minum dia pun dah ada.. semua la dari tommee tippee ni.. :)
biarpun agak mahal sikit harga dia tapi yang penting kualiti dia terbaikkkk.. :)
puting dia walaupun anak saya balik2 gigit, memang takkan koyak atau putus ar..

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi... wahhhh...dah pandai shopping brg2 anak yer... tumpang hepi kat umi jugaakkk..... rasa baru semlm umi kahwin..hehehe

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

umi...!!!!!!!!!!!!! lama x tgok blog. rindu rsnya..hahahaha... ad mn ni umi... sihat..?? sme la jrg2 dpt update blog skrg ni..hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@msredcheesecakeMat petang dear (^_^). Hihi tak pe, ni dear dah dengar la jenama ni hihi .. setahu umi belum ade yang complain ..umi baru nak berjinak2 nak beli dear (^_^)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@yana-feehilyHihi wahhh dear ni mcm umi la ..suke tngok barang baby. Tak pe dear ..insyallah umi yakin pasti dear akan de baby .. Allah menguji dear mengikut ketabahan dear ..umi yakin dear ..insyallah ...amin2

Botol2 die memang comei kan!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Kazman / SueHihi ni dinamakan semnagat bang hahaha .. belum pat beli lagi .. kena tunggu beberapa bulan .. orang tua cakap tak baik beli awal2 hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalWahhhhhhh bestnya!!!!!! comekan botol2 die kan dear? bestnya .. ..seronok nya bila umi dengar dear pun peminat botol susu yang comel ni ..

Wau best jugak tu dear ..kalau baby gigit2 tak putus ni .. memamng berbaloi dengan harganya kan? best2!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Riena HaiqalWahhhhhhh bestnya!!!!!! comekan botol2 die kan dear? bestnya .. ..seronok nya bila umi dengar dear pun peminat botol susu yang comel ni ..

Wau best jugak tu dear ..kalau baby gigit2 tak putus ni .. memamng berbaloi dengan harganya kan? best2!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@Domu-konHai cayang!! lamanya umi tak jumpa dear ..betul kaat dear ..rasanya mcm baru semalam umi kahwin.. tak terasa sungguh masa berlalu ..sekarang ni baby nak masuk 2 bulan hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@zulhilmi tempoyakHahaha amboihhhh zul ... sama la kita..jarang2 nak update kan ..bila dengar je nama zul ni ..teringin pulak le umi nak makan durian hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@zulhilmi tempoyakHahaha amboihhhh zul ... sama la kita..jarang2 nak update kan ..bila dengar je nama zul ni ..teringin pulak le umi nak makan durian hahaha

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

cute bangat botol susu tu......
nak guna pun sayang...he3.....

ingat umie... susu ibu susu yg terbaik dlm dunia......

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

kmk kelak pun akan beli baby bottle tommy tippee. tp ati belah² nk beli avent juak.hehehe

Jue berkata... Reply To This Comment

wah dah start planning..bagus2. sik sbr oi mok nanga baby kelak!

dhiera berkata... Reply To This Comment

first time dgr nama ni~

hanabunga berkata... Reply To This Comment

waah bestnya! xsabar nk tgk baby umi nnti hee

Elysa Sofia berkata... Reply To This Comment

wahh barang2 untuk emak baby..hehe :)

khairul berkata... Reply To This Comment

byk lgi barang2 nk beli Umi ?

Uncle Lee berkata... Reply To This Comment

Hi, never seen these before.....but they look good....
But I guess no young kids around.....
Have a great week, Lee.