Jumaat, 13 Julai 2012

SCAN KALI KEDUA


Mat Malam semua!!http://www.emocutez.com Mcm biasa Esok mesti Umi KERJA .. Sambil Kerja .. Sambil berblog ..yeayyyy. Nak dibuatkan ceritakan .. Ting ning .. Ning ...

*
*

12/07/2012
Klinik Ibu Dan Anak 
02:45 petang ..

http://www.emocutez.comBuat pertama kalinya .. En. Abah menemani Umi ke Klinik Kerajaan .. BESTNYA!!! Hari tu En. Abah TRAVELLING .. Ni merupakan TEMUJANJI Umi yang kedua .. Mcm biasa .. Mcm2 yang akan di CHECK .. gulppp ..

Ingat tak hari tu Nurse MCHhttp://www.emocutez.com suruh Umi naik berat badan 2 kg? Hihi bukan 2 kg yang naik .. Tapi 3 kg yang TURUN!! Nak tak nak Umi kena pergi lagi ke sana selepas 2 minggu(26.07.2012) .. Habis laa kalau tak naik .. Mana nak cari BERAT 5KG nie? Kang Umi bawak BATU dlm poket karang hahaha. Pangg!!

http://www.emocutez.comPada sebelah malamnya .. Terasa BUBLE bergerak2 kat Ari2 .. Mcm CACING bergerak pun ade. Terkejut En.Abah ..Tengah2 malam Umi MENJERIT haha. Ingatkan ape la tadi haha.

*
*

13/03/2012
Klinik Guang
03:00 petang .. Nampak sangat GULAR kerja hihi.

Disebabkan padahttp://www.emocutez.com 26.07.2012 En. Abah TRAVELLING .. Jadi Umi bawak laa En. Abah gi Klinik Swasta .. Aisehmen tak sabo nak tengok BABY (^_^). Nak tau BUBLE mlm tadi tu BABY ke yang GERAK kan? Dalam MIND Umi .. Baby nie .. "EveryDay Im Shuffling" .. sambil GERAK2 Kaki n Tangan haha. Astafurallazim .. Ishk2 ..

http://www.emocutez.comDoc pulak KETAWA .. Die cakap BUKAN baby GERAK la .. Perasaan Umi aje tu haha. Bila SCAN .. Doc KETAWA lagi .. Mama die Kurus .. BABY pulak MONTEL. Siap TABIK lagi kat kami yang tengah tgok die kat MONITOR .. Bekas Cucu ASKAR nie haha. (Atok Pian n Tok Wan Juki)


Sangat2 SERONOK!!http://www.emocutez.com Sayangnya Umi And En. Abah SEGAN nak ambik VIDEO haha.


Baby tengah Dancing time ni
55Gram .. 5cm
Comel sangat baby ni (^_^)

Murah rezeki Baby ..
Dapat UBAT FREE lagi (^_^)
Ubat PRAMILET




http://www.emocutez.comSehigga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..









Korang Rasa?

11 comments:

eva berkata... Reply To This Comment

olololo cute da jak bby lok.. aieee turun berat badan?? gne leh.. xmkn gilak kah ktk.. mesti makan double syg.. dua2 mesti sehat k.. hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

@evaTrm kasih yunk atas nasihat yang diberkan (^_^). kmk turun 3 kg .. sekarang tok 42 kg .. haa mcm ne mauk naik 5 kg dlm 2 minggu huhu ..parai kita yunk ... naik sekilo pun jadi laa

Remy hazza berkata... Reply To This Comment

fuyohhh!!!! dah pandai tabik........
genius nie.....
mesti umie tak sabar nak tunggu baby kuar...apatah lagi en abah......

uncle remy pun tak sabar jugak !!!! he3

Riena Haiqal berkata... Reply To This Comment

eh montel nya baby... hahahahah, betul la apa yang doc tu cakap mama dia kurus anak dia yang montel kat dalam tu.. hahahahah. semua makanan anak dia yang makan.. (^_^)
semoga umi dan baby sihat2 saja yer.. jaga kesihatan yer dear..
eh eh, haiqal g buat check up (temujanji) pun 26.07.2012 ni.. tapi kat labuan la. hehehehehehehe.. (^_^)

khairul berkata... Reply To This Comment

abg tumpang gembira sama Umi

Domu-kon berkata... Reply To This Comment

umi...!!!!..heppiiiii dan rasa sedih pun ada baca entri kali ini..sebab misz domu cam over risau lakkk dengan berat bdan umi..umi makan makanan berkhasiat tau..jangan sellau makan kat luar..sebab takut la diorg letak perasa tambahan lak...

kakak misz domu pun baru mengandung gak..hehehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

salam & slmt pagi,emm xtaw nk tulis ape...

sis umi maafkan saya klu spjg berblog ni terlanjur komen ape2 ntah okeh..

akhir kata,jga diri2 baek dan baby dlm kandungan tue taw..hehe

slmt menyambut ramadhan.. :D

ahakz sis umi jgn nakal2 arr,dh nak jadi mama comel kan? hikhikhik....

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... di park dalam tu punya la cantik kan.... kami scan dulu dia tengak menonggeng.... seronok tgk perkembangan baby kan....

Kazman / Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... di park dalam tu punya la cantik kan.... kami scan dulu dia tengak menonggeng.... seronok tgk perkembangan baby kan....

aizu's life berkata... Reply To This Comment

sronoknya umi..
tp kena naekkn berat bdn la.. Cian baby nnt, sempit sgt tmpt dia.. hihi.. tc yaaa :)

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

hehehe...jgn di laminate ar. kelak jd cam mek. alu rusak jadi. hehe. mek 2nd scan dolok mcm kandungan 5 months and baby mek time scan ya nya tgh rehat sambil isap ibu jari. cute dah jak.

tp ya lah tek...syg mek rusakkannya. ingat nk laminate so that x rusak. alih² menjahanamkan gik ada :( sedih.

2nd baby pic scan...hanya dpt capture lilit palak baby jak coz bby dah beso.