Khamis, 29 Januari 2015

REPLICA CHARM PANDORA 

Mat petang semua .. hari ni umi nak review tentang charm pandora replika yang telah umi beli .. wahh statement hihi.

Sememangnya ..even beli 1:1 imitation pandora .. tetap harganya blink2 gitu .. sebab itulah ..kalau Nak beli replika exactly pandora .. kena beli cikit2 ..

Jum ikut umi zass
*
*
Cantikkan .. castle tu

Munaro charm

Tadaaa .. comelnyaa



Charm nie beli sehari yang lepas .. sebabnya tak tahan tgok charm nie kat instagram.. cute sangat. And then kalau beli dengan nie s925ale.. dia bagi diskaun .. jadi umi rembat 2 sekali munaro butterfly charm .. kalau beli 1 rm70 .. kalau beli 2 rm 100 .. kan berbaloi2 ..

Bagi peminat pandora tetapi rasa nak cari yang murah .. boleh kah jejaki penjual seperti yg telah umi show kan hari tu (^_^)

Mcm buat iklan pulak kan ..hihi .. sehingga bertemu lagi kawan2 .. tata .. titi .. brumm brumm ..


Korang Rasa?

0 comments: