Sabtu, 24 Januari 2015

PERSIAPAN MAJLIS AQIQAH

Mat petang semua .. harap kawan2 semua Chat dan Ceria selalu ..amin2 ..

Hari ni umi nak cerita cikit perkembangan DIY untuk majlis Aqiqah coming baby umi ..

Hrmm untuk yassin dan stiker ..umi buat dekat .. By Ayuni manakala untuk props pulak umi buat dekat by Chu Majorflava  

Yang ni by Ayuni (^_^)
Antara contoh yassin yg dibuat

Props by Chu Majorflava
Antara contoh props

Yang ni sangat unik
By Chu Majorflava


Kawan2 boleh laa usha2 .. umi gerenti kawan2 akan berpuas hati .. Draf dah ada dlm simpanan umi .. cuma tak best laa kalau publish awal kan hihi ..

Untuk DIY wishing tree dan Candy Buffet ..umi buat sendiri .. kawan2 boleh la ke laman web blog.hwtm.com

Dari contoh template


Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi ..Brumm brummm



Korang Rasa?

0 comments: