Khamis, 22 Januari 2015

MOODY OH MOODY


Mat petang semuaa .. Harap kawan2 semua Chat selalu .. Amin..

Umi chat jer ..cuma tak de mood sangat .. Tak tau kenapa .. sejak akhir2 nie Umi kuat naik angin .. Ade je ..orang menaikkan darah dikala tengah sarat bulan ni hihi ..



Entah lah kawan2 .. Bila ada orang tanya soalan 2 3 kali dan umi memberikan jawapan yg sama setiap kali ditanya ..tetapi bila org tak menghormati pendirian and Priority kita .. baik tak payah tanya pendapat kan?

Alih2 menjaja cerita .. kalau cerita dikedai kopi tak pe .. ni terang tang2 Umi sebesar gajah duduk kat situ mendengar .. saja nak pancing kemarahan org.

Bila tgok orang serius buat krj .. mula laa cakap .. berlagak dah bagus sangat .. tak fikir panjang .. why kita serius buat krj ..ishk2

Ingat Umi ni pekak kot haha .. itulah kehidupan .. ada aje yang tak kena .. kena terima seadanya ..

Nasib ada blog utk meluah hihi .. lega rasanya .. mcm melepas kentut pulak .. opss hihi

Thank u kepada yang sudi mendengar ceramah umi pagi2 ni .. muah2.. Take care ye ..daa ..
Korang Rasa?

2 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

Tak yah layan org mcm tu umi..
Buat derk jek...lantak dia la nak ckp umi sombong ke apa..
Anggap jek sel sel otak dia tak berhubung kikikikiii

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Honey Sakura @ eiMyLiciOuslepas baca komen dear .. tak jadi laa nak mrh hihi