Khamis, 29 Disember 2016

UMI KEMBALI 
Selamat pagi semua ..hampir 6 Bulan umi menyepi selepas blog umi diganggu oleh orang tak bertangungjawab huhu (~_~). Ditambah lagi dengan kerja di office yg sentiasa ada dateline .. tapi tak mengapa, umi memang sukakan kerja hihi.

Haaa dalam masa 6 bulan menghilang ni, banyak cerita .. resepi yang umi nak kongsikan hihi .. Dulu umi senang je nak update blog, kadang2 umi update pakai HP. Tapi sejak hp lama umi pecah ..umi ganti dengan iphone 7 .. macam susah nak upload gambar .. ker umi tak tau cara nak setting hahaha.

Kepada sesiapa yang tau kenapa gambar dari hp umi tak dapat upload ke blog .. boleh share kat umi yer .. sebab tahun depan umi bercuti selama 3 bulan hahaha .. dapat selalu update blog pakai hp... ade la tu (^_^).

Sebelum umi mengundur diri .. meh umi sharekan gambar aktiviti umi sekeluarga sabtu yang lalu (^_^).

*
*
*

Anak burung yang dijumpai di bawah pokok
Diselamatkan oleh En. Abah (^_^)


3 Hari kemudian .. jeng3 membesar bagaikan junior
Dah boleh terbang pulak tu.


Boring-Boring umi buat minum petang.
Coffee Marble Cake
Nanti share resipi a.


Makan je kerja umi ni hihi



Take care semua .. Tata Titi Tutu .. nanti umi zasss blog kawan2 yer...


Korang Rasa?

2 comments:

ztie berkata... Reply To This Comment

lamak nya sik dgr cita ktk. hehehe.. wah best nya pakey iphone 7. besar lagik skrin utk update. hehe kmk salu update pakey email jak mun pakey phone

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Hi dear lmk c dgr cita ktk juak. Tapi bah sis, bila nk upload gambar dr hp c keluar .. blur kmk entam nya.. Mst ada something c di set kmk.

Trm ksh sis krn sudi terjah blog usang kmk tok hihi