Sabtu, 31 Disember 2016

HAPPY NEW YEAR 2017!!

Hai semuaaaa .. Hari ni dah  31 Disember 2016!!!

Beberapa jam lagi kita akan masuk tahun 2017... 
Cepatnya masa berlalu kan. Bermulanya detik2 permulaan di tahun baru ..

Segala kenangan manis kita simpan dan kenangan pahit kita jadikan ikhtibar untuk menjadikan kita lebih baik dari semalam ... Amin2.

Jangan pernah jemu untuk mencuba dan memperbaiki diri sendiri .. Ecehwahhh umi ni .. Mcm nk tukar profession jadi  pakar kaunseling pulak kan hihi.

Apapun .. Umi nak wish All THE BEST kepada semua kawan2 blog yg tidak jemu menjenguk blog umi ini .. 

Tata titi titu .. Happy new yearrrrr semua!!!!!


Cerita petang tadi
Wantan Sup



Korang Rasa?

0 comments: