Rabu, 23 Disember 2015

DE'XANDRA? LONG LASTING??

Hai semua!! kita bertemu lagi dalam rancangan Umi kempiskan poket ..  Aigo aigooo .. tak sopan betul la umi ni hihihi ...

Hari nie umi nak cerita tentang minyak wangi .. 2 3 hari ni Umi asyik mengodek2 jenama minyak wangi di pasaran .. umi ingat nak beli ONLINE. Tapi rasanya lebih baik umi cari dekat cawangan yang boleh dipercayai.

Kat tempat umi ni .. mana der Mall. Nasib baik tak ada mall .. kalau ada .. entah apa kn jd dgn umi.

Salah satu gaya hidup menghilangkn stress di tempat krj umi ialah ... jeng2 shopping dan makan. La la la la ..

Okeh sambung ..

Rasanya .. tempat2 yang umi nak cari nanti dekat ERAMAN AIRPORT .. kalau tak jumpa yang berkenan kat hati umi nak try dekat cawangan DE' XANDRA.

Kawan umi cakap .. dekat DE' XANDRA ni boleh tahan bau dan long lastingnya .. cuma cara dia paking tak serupa dengan yang ada dipasaran ... bau-bauan nya seakan serupa.

Nak tahu apa yang diidamkan umi?

Tadaa ..

Lancome .. Hypnose
(Sumber GOOGLE)

Carolina Herrera
(Sumber GOOGLE)


Best kn kalau ada yg sudi belikan .. amboih amboihhhh .. umi. Hrmm tapi tak best juga kalau kita meminta2, kita haruslah berdiri berdikari jika mahukam sesuatu. Ecahwah ... dh jd para ibu ni .. fikiran kena matang dongggg ..

Tak sabar rasanya nak menambah koleksi baru .. mcm azam tahun baru pulak ni hihi. Tapi .. kalau tk dpt beli .. kita masukkan ke dlm wishlist.

Kalau umi jadi beli nanti ..umi akan share kn kat cini yer. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm
Korang Rasa?

4 comments:

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

ahakkk....umi klu nk free perfume kan..cube beli or ushar majalah femnine or cleo...sellu mmg setiap isu kluaran majalah dieorg bagi free gift...okey bye...opss..bateri laptop nk mati...tcare..

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Waaaa bestnyaaaa .. nanti unu usha majalah yg uchi ckp tu.

Waaa uchi ni .. bila lg nk update blog? Lati sat hihi

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

ehemmm....hye cik puan umi...bizi ehhh???....oklah tak per..faham...lalalala..........1 -0

acu yuhan berkata... Reply To This Comment

hi nice sharing done folo, folo me back ;)