Jumaat, 15 Januari 2016

WORDLESS FRIDAY VS FREE TEMPLATE

Hi semuaaaa ... cube tgok tajuk umi kat atas tu .. haaaa .. pernah dengar tak wordless friday? Hihi .. mesti pernah dengar kn? Dekat mane yer? Tentulah kat blog umi ... memandai je budak seekor ni kan (^_^).

Selalunya wordless Wednesday .. ubah selera pulak hari ni (^_^) .. 

Jom ikut umi zaas ..

Sebenarnya umi nak sharekan dengan kawan2 kat mana nak cari template free (^_^).


(HASIL DOWNLOAD)

Kawan2 bolehlah layari http://vintageprintables.blogspot.my.  Zaman sekarang ni kita cuma perlu click2 dan rajin mencari baru dapat template free .. haa dah ada template free ni macam2 yang dapat DIY kita buat .. Kita boleh buat sebagai kad jemputan .. aturcara dan sebagainya .Nak lebih jimat masa dan duit. Tak perlu kita mengupah orang ..

Tapi kalau nak lebih cantik lagi barulah kita upah yang PRO k (^_^).

Selamat mencuba kawan2.

Korang Rasa?

4 comments:

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

Slm n singgah sini ..umi ni memandai aje...bolilah ehh..tapi Oklah tue...tk slh create benda bru...

skrg kn dh mudah dunlod save diy print out...siap!!

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

Uchi .. hai2 .. a a kan zaman sekarang ni mudah je kan .. click2 dapat haha .. lebih2 lagi benda nak urgent (^_^)

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

sugeng Dalu...umiiiii....chakkk!!!

senyap n hilg ke mana ni?

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slmt ptg umi....hrp sihat !!