Rabu, 24 Disember 2014

LAZENDA NECKLACE

Mat petang kawan2 .. rasanya mcm lama je umi tak update blog hihi ..

Hari ni umi nak citer pasal LAZENDA.. waktu tu ..umi tengah search suprise gift untuk delysha coming birthday .. ingat nk belikn SLIDE N SWING  .. tapi rasanya tak lama delysha nk main .. delysha ni cpt jemu dgn mainan ..

Jadi .. akhirnya umi belikan delysha ni ..

*
*
Lazenda (^_^)

Design yg dibuat
Double Decker finishing



So far ..service diorang laju jer reply email umi .. hopely barang yg sampai ditangan secantik yg di lihat di online ..

Nanti ..kalau barang dh sampai .. umi sharekn kualitinya yer ..rasanya ok tu .. ramai buyer umi tgok hihi ..

Blog umi ni dh jd mcm blog citer barang beli online je hihi

Sehingga bertemu lagi kawan2 ..tata titi .. brumm brumm ..
Korang Rasa?

2 comments:

Zie Madini berkata... Reply To This Comment

kan...hopefully nak yunk ow. kekadang seindah khabar dari rupa..hehe.

tp nya kacak lah necklace ya :)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Zie Madinibena ya yunk .. kadang2 barang online tok c seindh rupa .. hrp nya cantik la hihi