Selasa, 21 Januari 2014

BLOG WALKING

Mat petang semua ..Harap kawan2 semua chat2 belaka ..Umi chat aje .. Umi ni sejak berbisness ni kan .. mcm tak de masa nak UPDATE BLOG ..Huhu .. Rindu nak BLOG WALKING mcm dulu huhu.


Rasanya lepas ni ..Umi nak slow down ambik order kura2 .. nak fokuskan cikit untuk buat KERONSANG pulak .. Main BISNESS Umi hihi ..


Lama kan Umi tak tunjuk hasil kerja terbaru Umi .. Meh Umi kasi tunjuk 

*
*
*



Tempahan yang buat minggu lepas hihi


Yang pastinya .. Blogger UCHI sangat setia dengan blog Umi ni .. Nak kena bagi ANUGERAH ni hihi ..chak! Apapun .. ada masa nanti Umi jejalan kat blog kawan2 ye ..chak!

Take care semua!!!
Korang Rasa?

8 comments:

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

slm umi...slmt pgi...ngeee

wah nmpknye kura2 sgt femeslh umi...good luck for u..

apepun jga kesihatan okeh

bubai..

Lieya Von Jay berkata... Reply To This Comment

wah umi .. comel ja umi buat "_"

Cik Itah@RRP berkata... Reply To This Comment

salam. waahhh comel hasilnya :)

uchi kay-f Ahmad berkata... Reply To This Comment

salam,slmt pagi & slmt berhjg minggu umi,,,,

ehem..kura2 tu dh dpt..wah umi terbaeklah...bln dpn nk order lagi tau,,,

ok bai...

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@uchi kay-f AhmadThank u bro uchi atas nasihat diberi (^_^) ..alhamdulilah

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Lieya Von JayHihi thank u dear ..chak!

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@Cik Itah@RRPHihi thank u dear (^_^)

Puteri Kayangan?@#$%???? berkata... Reply To This Comment

@uchi kay-f AhmadAlhamdulilah bro uchi suke hihi ..

semalam dapat mms bro uchi tapi tak dapat reply ..sebab umi kehabisan kreadit hihi

Hihi thank u bro uchi sebab sudi mengorder dari umi .. terharu umi rasa ..(^_^)